vrijdag 30 mei 2014

WTes 1672 een kleine krachtpatser

De Liebherr WTes 1672 is een vormgegeven compacte wijnklimaatkast. Het is deze kast waarvoor Liebherr een o.a. Reddot designaword heeft gekregen omdat deze deel uitmaakt van de Vinidorserie. Het verschil met de WTes 5872 en WTes 5972 is dat deze WTes 1672 in totaal 2 onafhankelijke temperatuurzones die u onafhankelijk van elkaar kunt instellen, maar is toch van een beperkte afmeting. Elke temperatuurzone of wijnsafe zoals dit ook genoemd wordt, is voorzien van een actief koolfilter wat zorgt voor een filtering van de lucht in de wijnsafe.

Het mooie van de Vinidorserie is dat deze wijnklimaatkasten ook kunnen worden ingezet als wijnbewaarkast. Desondanks zijn ze mooi uitgevoerd in Edelstaal met telescopische wijnplateaus. Elke kast is voorzien van een glazendeur met glas wat UV-werend is. Het temperatuurbereik van deze wijnkast is 5°C tot 20°C. In totaal heeft de Wtes 1672 5 legplateaus, waarvan 3 telescopisch, waardoor er 34 flessen gestockeerd kunnen worden. Deze wijnklimaatkast doet het ook uitstekend in de directiekamer.

De nieuwe kasten hebben slechts een geluidniveau van 38 dB(A). De deurscharniering is standaard rechts, maar kan worden omgewisseld. De kast valt in de B-categorie energielabel. Om de omgevingstrillingen in deze wijnklimaatkast te reduceren zijn in totaal 4 Vibration Reduction Blocks nodig. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten