zaterdag 31 mei 2014

Energiezuinige WKt 4551 met opslagcapaciteit

De Liebherr WKt 4551 is een wijnbewaarkast uit de GrandCru-serie met de op twee na grootste opslagcapaciteit van bordeauxflessen uit het hele Liebherr gamma. De kast heeft een isolatiedeur deze wat zuiniger is in energieverbruik. In totaal kunt u 201 flessen opslaan voor langere tijd onder optimale omstandigheden. Een wijnklimaat zoals de WKt 4551 (of WKt 4552 en WKes 4552) zorgt ervoor dat de bewaartemperatuur optimaal is ingesteld naar uw wens, daarbij wordt ook de luchtvochtigheid op pijl gehouden. Wat vaak vergeten wordt is het filteren van binnenkomende lucht. Omgevingsgeuren kunnen in uw wijnbewaarkast terecht komen. De lucht wordt gefilterd door het actieve koolfilter.

Aangezien deze wijnkast geen glazendeur heeft, krijgt hij een A+ label. Dit geeft aan dat de wijnkast energiezuinig is. Als u zich meer zorgen maakt over het geluid, dan kunnen we u gerust stellen. De compressor produceert slechts 41 dB(A).


De hoogte van de kast is 137 cm, waarbij 1,5 cm moet worden opgeteld. Dit is namelijk de maximale hoogte van de Vibration Reduction Blocks die krijgt geleverd in het basispakket als u deze wijnbewaarkast aanschaft bij Cavepromotor. Cavepromotor zorgt door deze blocks te plaatsen dat de omgevingstrillingen voor 95% worden gereduceerd. Aangezien uw wijnbewaarkast op de grond wordt geplaatst, worden omgevingstrillingen doorgegeven aan de wijnen die in uw kast worden bewaard.  Mocht de fabrieksgarantie willen verlengen, dan is dit mogelijk via Cavepromotor. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten