zaterdag 31 mei 2014

WKb 4211 voor functionele wijnopslag

De Liebherr WKr 4211 is een wijnbewaarkast uit het Vinothek-gamma met een zwart metalen frame en een bordeauxkleurige isolatiedeur.  De WKr 4211 biedt net als WKb 4212 de mogelijkheid om 200 flessen op te slaan voor langere tijd onder optimale omstandigheden. Deze wijnklimaatkast zorgt ervoor dat de bewaartemperatuur optimaal is ingesteld naar uw wens, daarbij wordt ook de luchtvochtigheid op pijl gehouden. Wat vaak vergeten wordt is het filteren van binnenkomende lucht. Omgevingsgeuren kunnen in uw wijnbewaarkast terecht komen. De lucht wordt gefilterd door het actieve koolfilter.

Aangezien deze wijnkast een glazendeur heeft, krijgt hij een A+ label. Dit geeft aan dat de wijnkast energiezuinig is. Als u zich meer zorgen maakt over het geluid, dan kunnen we u gerust stellen. De compressor produceert slechts 41 dB(A).


De hoogte van de kast is 165 cm, waarbij 1,5 cm moet worden opgeteld. Dit is namelijk de maximale hoogte van de Vibration Reduction Blocks die krijgt geleverd in het basispakket als u deze wijnbewaarkast aanschaft bij Cavepromotor. Cavepromotor zorgt door deze blocks te plaatsen dat de omgevingstrillingen voor 95% worden gereduceerd. Aangezien uw wijnbewaarkast op de grond wordt geplaatst, worden omgevingstrillingen doorgegeven aan de wijnen die in uw kast worden bewaard.  Mocht de fabrieksgarantie willen verlengen, dan is dit mogelijk via Cavepromotor. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten