donderdag 29 mei 2014

Wijnbeurs en Wijnpromotor leveren de betere wijnen

Wijnbeurs levert net als Wijnpromotor de betere wijnen. Daarbij gaat het niet alleen om de in bulk geproduceerde wijnen. Wanneer echt voordelige wijnen wilt kopen, dan gaat u het beste naar de supermarkt? En vraagt u zich wel eens af warom kan een wijn zo goedkoop zijn? Als u de absolute bodem van € 3,00 tot € 5,00 voor een fles wilt uitgeven, dan mag u ook niet veel verwachten. Als er heel veel sulfiet in de wijn zit of u krijgt hoofdpijn, dan heeft u dit zelf uitgelokt. Als u bij de prijs van de wijn een dag hoofdpijn meeneemt in de werkelijke kosten, dan is goedkoop eigenlijk duurkoop. Deze wijnen vindt u vaak in de supermarkt, want daar zijn de koopjes te doen. Zij kopen tenslotte hele restpartijen op van de wijnboeren die blij zijn dat ze er vanaf geraken. 

Betere wijnen
Zoekt u naar betere wijnen vanaf € 6,95 per fles, maar toch bijzonder, dan moet u naar de speciaalzaak. Gelukkig zijn steeds meer wijnspeciaalzaken zoals Wijnpromotor ook online te vinden. Zij hebben een assortiment van consumeerwijnen die middels een hele zuivere vinificatie zijn gemaakt. U hoeft voor kwaliteit de deur niet meer uit. Van een schitterende Spaanse wijn tot een Pétrus, het is er allemaal online te vinden (www.wijnpromotor.nl). En dan zijn deze wijnen nog betaalbaar ook. Bedrijven zoals Wijnpromotor kunnen u deze wijnen aanbieden omdat zij direct vanuit hun wijnkelders kunnen verkopen. De wijnen zijn optimaal bewaard en kunnen zo worden verzonden.

Bestellen per fles
Het leuke is dat Wijnpromotor u de mogelijkheid bieden om per fles te bestellen. Dit is vrij uniek, maar u kunt hierdoor wel nieuwe wijnen uitproberen zonder risico’s. Dit zorgt ervoor dat u niet met een serie flessen zit opgescheept die u eigenlijk niet lekker vindt. U kunt van verschillende soorten wijn in één doos plaatsen en deze als een pakket laten versturen. Daardoor spaart u de verzendkosten uit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten