dinsdag 8 juli 2014

Belgische wijnliefhebbers laten zich adviseren door Wijnpromotor en Cavepromotor

In de Belgische wijnwereld zijn twee partijen (zusterbedrijven) waar u een wijnkast kunt bestellen gericht op het trillingsvrij bewaren van wijn. De wijnspecialisten van Wijnpromotor en Cavepromotor zijn ‘vakidioten’ dat ze nagenoeg zonder winst de wijnkasten verkopen. Niet dat ze hun broek eraan scheuren, maar ze willen de drempel verlagen naar het perfect opslaan van wijn. Zij vinden het verspilling wanneer mooie wijnen niet tot hun recht kunnen komen door een slechte vorm van bewaren en serveren.

Ze werken dan ook alleen maar kwaliteitsmateriaal wat tegen aantrekkelijke prijzen wordt aangeboden, zonder dat er aan 'prijsafbraak' wordt gedaan. Als u op zoek bent naar een Liebherr wijnkast bent u bij deze bedrijven aan het juiste adres. U kunt afrekenen met Mr.Cash of Paypal.

Voor dat u een wijnkast aanschaft is het belangrijk om na te denken wat de functie moet zijn voor de wijnkast. Als het echt een wijnkoelkast moet zijn, dan mag je niet verwachten dat de wijn optimaal wordt bewaard. De geuren uit de omgeving worden er niet uitgefilterd en dan hebben we het ook niet over de luchtvochtigheidsgraad. Daarbij komt dat je ook niet moet willen dat je een trillingsvrije compressor hebt. Eigenlijk moet u redeneren of het om serveren of bewaren gaat. Puur het bewaren van wijn op de juiste serveertemperatuur kunt u doen met een wijnklimaatkast. Het bewaren doet u in een wijnbewaarkast. Mocht u niet kunnen kiezen of als het praktisch om beide te kunnen, dan is de Vinidor-serie van Liebherr een aanrader voor u.

Trillingen
Omgevingstrillingen kunt u alle
en maar reduceren als u een Liebherr wijnkast komt in pakket vorm bij Wijnpromotor of Cavepromotor. Deze organisaties leveren Vibration Reduction Blocks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten